El Celler d´en Joan és una empresa fundada l’any 1994, situada al poble de Els Hostalets de Balenyà, comarca d’Osona, província de Barcelona. En els seus inicis l’empresa es va formar amb 4 persones, i que ha evolucionat fins als 9 professionals que hi ha a l’actualitat, distribuïts en diferents departaments.

La superficie total de l’empresa és d’uns 1.200 m2, distribuïts en magatzem, oficines, càmeres frigorífiques i aparcament..

Què fem

L’activitat principal de l’empresa és la venda i distribució de tot tipus de productes d’alimentació. Els productes que es comercialitzen garanteixen la màxima qualitat.

El nostre objectiu primordial  és oferir als nostres clients, (botigues especialitzades, hotels, restaurants, bars i aeroports) productes nacionals i  d’importació (provinents d’Alemania, França, Bélgica, Holanda i Itàlia) de la  millor qualitat. El Celler d´en Joan es distingeix per oferir al client un servei ràpid i  eficaç  en tots els apartats de la cadena de distribució, des del moment que  entra el producte a les nostres instal.lacions fins que s’entrega al client.

Ara també venda al detall des de la nostra botiga on-line.

La mercaderia es distribueix mitjantçant un acurat servei de transport  frigorífic: propi, autònoms i agències.

Les marques que podem oferir-te…