El nostre cava brut nature reserva te més de 30 mesos de criança sobre la mare de fermentació i no s’afegeix sucre en el degollament.

Ampli assortiment de vi, cava i xampany dels més reconeguts cellers.

Vins reserves amb denominació d’ origen, ecològics i amb fermentació controlada.

Imprescindibles en qualsevol celebració, el cava i el vi no poden faltar. Us proposem una àmplia varietat de vins ,cava i xampany per als seus brindis d’aquest Nadal.

Vols fer el teu lot de vins personalitzat per a aquestes festes, el teu celler propi, o per la teva botiga? Posa’t en contacte amb nosaltres i el dissenyarem a la teva mida amb preu immillorable…!

Un recull de vi, cava i xampany seleccionat entre els millors cellers i procedències , una selecció pensada per oferir tota mena de vins, sempre als millors preus.

La qualitat d’un vi depèn en gran mesura de la qualitat de la collita. Els consells reguladors qualifiquen els nous vins i fan seguiment dels temps de criança i de les noves anyades. Tenim en compte tota aquesta informació a l’hora de seleccionar els vins del celler. Descobriu vins de veremes seleccionades, criança, reserva i reserva especial de les millors anyades.

Disposem de més assortiment de vins i caves que anirem incloent a la nostra pàgina web així com a la nostra botiga on-line.

Per a més informació pot contactar amb nosaltres ara…