De salmó fumat amb ous de lumpo o bé , amb rècula i sèsam ,  formatge blau i cebollí.

De magret amb tomaques , una mica de foie gras i cebollí.

Llonganissa, tomàquet, ou, cogombre i una mica de maionesa amb qualsevol herba aromàtica que us vingui de gust. (també es pot substituir la llonganissa per pernil).

Fàcils i rics veritat!

Untem la llesca de pa de motlle o tustat amb una mica de mantega, foie gras o formatge (segon canapè) i posem a sobre un tall del producte principal , adornem amb una mica d’ous de lumpo, tomaques, ou, cogombre… segons el canapè que vingui de gust.  

Veure les imatges següents:

Podeu trobar els productes principals de bona qualitat a la nostra botiga on-line o fer-nos una comanda per telèfon.

Ingredients

*Llonganissa o pernil.

*Formatges

*Salmó fumat

*Pa de motlle o tostat.

*Mantega

*Ous de lumpo

*Foie gras

*Mantega

* Cebollí

*Tomaques

*Maionesa

*Sèsam

*Ou

* Cogombre i herbes aromàtiques

Coneixeu els blinis? Són unes tortitas fines d’origen eslau. Són una base perfecta per a canapès de Nadal fàcils, perquè els podem posar diferents coses a sobre i amb una mateixa base preparar una gran varietat. Algunes idees per al farciment: còctel de gambes, formatge per untar i salmó fumat, o qualsevol dels deliciosos productes que podeu trobar a la nostre botiga, com formatge de cabra i pernil, bacallà fumat i caviar, formatge brie poma i mel, formatge  per untar amb musclos,,,etc.