De salmó fumat amb ous de lumpus o bé , amb rúcula i sèsam ,  formatge blau i cibulet.

De magret amb tomàquets , una mica de foie gras i cibulet.

Llonganissa, tomàquet, ou, cogombre i una mica de maionesa amb qualsevol herba aromàtica que us vingui de gust. (també es pot substituir la llonganissa per pernil).

Fàcils i rics veritat!

Untem la llesca de pa de motlle o torrat amb una mica de mantega, foie gras o formatge (segon canapè) i posem a sobre un tall del producte principal, adornem amb una mica d’ous de lumpus, tomàquets, ou, cogombre… segons el canapè que vingui de gust.  

Veure les imatges següents:

Podeu trobar els productes principals de bona qualitat a la nostra botiga on-line o fer-nos una comanda per telèfon.

Ingredients

*Llonganissa o pernil.

*Formatges

*Salmó fumat

*Pa de motlle o tostat.

*Mantega

*Ous de lumpus

*Foie gras

*Mantega

* Cibulet

*Tomàquets

*Maionesa

*Sèsam

*Ou

* Cogombre i herbes aromàtiques

Coneixeu els blinis? Són d’origen eslau, una base perfecta per a canapès de Nadal fàcils de preparar, hi podem posar diferents coses a sobre i amb una mateixa base preparar una gran varietat. Algunes idees per al farciment: còctel de gambes, formatge per untar i salmó fumat, o qualsevol dels deliciosos productes que podeu trobar a la nostra botiga, com formatge de cabra i pernil, bacallà fumat i caviar, formatge brie, formatge  per untar amb musclos.